Çankırı Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Toplantısı

- AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Tunç: - "Siyasi istikrarın getirdiği ekonomik istikrar var. Şu anda Türkiye'de kurulmuş çok güçlü bir yapı var. Şoklara dayanıklı bir ekonomik yapı var"

01 Şubat 2018 Perşembe 17:49
Çankırı Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Toplantısı

ÇANKIRI (AA) - AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Ahmet Cemil Tunç, siyasi istikrarın getirdiği ekonomik istikrar bulunduğunu belirterek, "Şu anda Türkiye'de kurulmuş çok güçlü bir yapı var. Şoklara dayanıklı bir ekonomik yapı var." dedi.

Erdem, AK Parti İl Başkanlığınca Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi'nde düzenlenen Çankırı Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Toplantısı'nda, Türkiye'de AK Parti ile siyasi istikrarın sağlandığını, beraberinde ekonomik istikrarın da geldiğini söyledi.

Türkiye'de siyasi istikrarın getirdiği büyük değişiklikler olduğuna dikkati çeken Tunç, şöyle devam etti:

"Türkiye o kadar büyük bir değişim geçirdi ki şu anda fiilen 3 cephede savaşıyoruz ve biz burada programlarımızı yapıyoruz. Çankırı'da hiçbir şey olmamış gibi hayat devam ediyor. Eskiyi hatırlayın. Bırakın Türkiye'nin savaşa dahil olmasını, herhangi bir ülkenin savaşa girmesiyle Türkiye'de fırınların önünde kuyruklar oluşuyordu. Marketlerde kuyruklar oluşur, herkes stok yapmaya kalkışırdı. Türkiye'de şu anda böyle bir şey yok. Neden? Siyasi istikrarın getirdiği ekonomik istikrar var. Şu anda Türkiye'de kurulmuş çok güçlü bir yapı var. Şoklara dayanıklı bir ekonomik yapı var."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını eleştiren Tunç, "Muhalefet partisinin genel başkanı 'Savaşıyoruz da tüfeğimiz yok.' diyor. Bunu söylemek istemezdim ama demek ki adamın dünyadan haberi yok. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Milli Savunma Bakanı açıklıyor ki, biz bu savaşta kullandığımız silahların yüzde 75'ini kendimiz yapıyoruz. Savunma sanayimiz bu duruma gelmiş. Siyasi istikrarın getirdiği ekonomik istikrarla bu oluşmuş. Bundan dolayı iftihar ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

Programa Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman ile partililer katıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.