Çankırı'da 100 bininci aşı uygulandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 100 bininci aşının uygulandığı bildirildi.Çankırı Valiliğinden yapılan açıklamada, aşı çalışmalarının kentte tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.Yeni belirlenen meslek grupları ve yaş grupları aşılamasında...

14 Haziran 2021 Pazartesi 20:18
Çankırı'da 100 bininci aşı uygulandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 100 bininci aşının uygulandığı bildirildi.

Çankırı Valiliğinden yapılan açıklamada, aşı çalışmalarının kentte tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.

Yeni belirlenen meslek grupları ve yaş grupları aşılamasında tüm hastane, aile sağlığı merkezi ve mobil ekiplerle sürdürülen çalışma neticesinde bugün 100 bininci aşı uygulamasının Çankırı Devlet Hastanesinde gerçekleştirildiği aktarılan açıklamada, "Aşılama çalışmalarının olumlu sonuçları vaka sayılarına yansıyarak hastaneye yatışlarda ciddi bir azalma görüldü. Aşı sırası gelen tüm vatandaşlarımızı en kısa sürede aşılarını yaptırmaya davet ediyoruz." ifadesine yer verildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.