Çankırı'da anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan fotoğraf sergisi açıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Hüsniye Ahmet Akpınar Anaokulu tarafından "Bugünün çocuklarının gözüyle" temalı fotoğraf sergisi açıldı.Kentteki alışveriş merkezinde düzenlenen sergide, anaokulu öğrencilerinin kendilerini...

15 Haziran 2022 Çarşamba 16:17
Çankırı'da anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan fotoğraf sergisi açıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Hüsniye Ahmet Akpınar Anaokulu tarafından "Bugünün çocuklarının gözüyle" temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Kentteki alışveriş merkezinde düzenlenen sergide, anaokulu öğrencilerinin kendilerini ünlü sanatçılara, tarihi şahsiyetlere tablolara benzeterek çektirdikleri fotoğraflar yer aldı.

Okul müdürü Serkan Doğan, serginin açılışında yaptığı konuşmada, sergide emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Serginin büyük emekler sonucu hazırlandığına işaret eden Doğan, "Öğretmen, çocuk ve velilerimizin iş birliğiyle geçmişte yer etmiş tarihi şahsiyetler ve tablolardan oluşan sergimiz büyük emekle hazırlandı. Umarım beğenirsiniz." ifadesini kullandı.

Programda tarihi kişi ve ünlü sanatçılara benzetilen çocukların defilesi de sunuldu. Müzik dinletisinin ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.