Çankırı'da asayiş

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da jandarma tarafından son bir haftada düzenlenen operasyonlarda, 8 bin 110 paket kaçak sigara, 240 gümrük kaçağı avcı bıçağı, 107 kök Hint keneviri ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 7 kişi de yakalandı.Edinilen...

07 Temmuz 2018 Cumartesi 17:30
Çankırı'da asayiş

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da jandarma tarafından son bir haftada düzenlenen operasyonlarda, 8 bin 110 paket kaçak sigara, 240 gümrük kaçağı avcı bıçağı, 107 kök Hint keneviri ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 7 kişi de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentin huzur ve güvenini sağlamak amacıyla operasyonlarını sürdürdü.

Yapılan operasyonlar sonucunda, Atkaracalar ilçesinde 8 bin 110 paket kaçak sigara ve 240 adet gümrük kaçağı avcı bıçağı, Eldivan ilçesinde 58 kök, Ilgaz ilçesinde ise 49 kök olmak üzere toplamda 107 kök Hint kenevir bitkisi ele geçirildi.

Ayrıca yapılan çalışmalar sonucu çeşitli suçlardan aranan 7 şahıs da yakalandı.

Ele geçirilen gümrük kaçağı malzemelere el konuldu, kenevir bitkileri ise ekiplerce imha edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.