Çankırı'da çeşitli suçlardan aranan 3 kişi yakalandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da cinayet, cinsel istismar ve hırsızlık suçlarından aranan 3 kişi yakalanarak cezaevine konuldu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince kasten öldürme suçundan...

21 Eylül 2019 Cumartesi 14:49
Çankırı'da çeşitli suçlardan aranan 3 kişi yakalandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da cinayet, cinsel istismar ve hırsızlık suçlarından aranan 3 kişi yakalanarak cezaevine konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince kasten öldürme suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırılan R.A. ile cinsel istismar suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan B.Ç'nin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şabanözü İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı kısım ekiplerince hakkında vergi usul kanuna muhalefet, hırsızlık suçlarından 11 yıl 5 ay 15 gün hapis ceza verilen İ.T. de düzenlenen operasyonda yakalandı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sek edilen İ.T, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.