Çankırı'da kendisine verilen yeşil reçeteli ilaçları sattığı iddia edilen kişi tutuklandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kendisine tedavi için verilen yeşil reçeteli ilaçları sattığı öne sürülen zanlı tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Çankırı Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince...

27 Ocak 2021 Çarşamba 16:18
Çankırı'da kendisine verilen yeşil reçeteli ilaçları sattığı iddia edilen kişi tutuklandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kendisine tedavi için verilen yeşil reçeteli ilaçları sattığı öne sürülen zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Çankırı Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çok sayıda güvenlik kamerasının incelenmesi sonucu E.Y'nin kendisine tedavi için sağlık kurumlarınca verilen yeşil reçeteli hapları sattığı tespit edildi.

Operasyonla gözaltına alınan E.Y'nin kasten yaralama, mala zarar verme, yağma, tehdit, hakaret, kişilerin huzur ve sükununu bozma, görevi kötüye kullanma, genel güvenliğin tehlikeye sokulması gibi suçlardan kaydı bulunduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen E.Y, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.