Çankırı'da öğrencilere okullarda aşı yapılmaya başlandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da "Yerinde Aşı Uygulaması"yla lise öğrencilerine okullarda koronavirüs aşısı yapılmaya başlandı.Uygulama kapsamında Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesinde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından aşı...

13 Ekim 2021 Çarşamba 11:02
Çankırı'da öğrencilere okullarda aşı yapılmaya başlandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da "Yerinde Aşı Uygulaması"yla lise öğrencilerine okullarda koronavirüs aşısı yapılmaya başlandı.

Uygulama kapsamında Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesinde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından aşı standı kuruldu.

Aşı uygulaması öncesi sağlık görevlileri tarafından öğrencilere bilgilendirme yapıldı. Aşının önemine dikkat çekilen bilgilendirmede öğrencilerin aşı olarak sadece kendilerini değil ayrıca aileleri ve çevrelerini de koruyacakları ifade edildi. Toplumun dinamik gücü ve geleceğini inşa edecek bireyler olan gençlerin, daha sağlıklı bir hayat için aşılarını geciktirmeden yaptırmaları gerektiğine vurgu yapıldı.

Bilgilendirme sonrası ailesi ve kendisinin onayı olan 35 öğrenci birinci doz aşısını yaptırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.