Çankırılı girişimci KOSGEB desteğiyle kurduğu iş yerinde sabun üretecek

ÇANKIRI (AA) - Çankırılı girişimci, KOSGEB desteğiyle açtığı iş yerinde aromalı sabun üreterek ülke geneline pazarlayacak.Girişimci Gazi Demir, hayalindeki iş yerini kurmak için KOSGEB'e başvurdu. Destek almaya hak kazanan Demir, kurduğu...

02 Aralık 2020 Çarşamba 15:19
Çankırılı girişimci KOSGEB desteğiyle kurduğu iş yerinde sabun üretecek

ÇANKIRI (AA) - Çankırılı girişimci, KOSGEB desteğiyle açtığı iş yerinde aromalı sabun üreterek ülke geneline pazarlayacak.

Girişimci Gazi Demir, hayalindeki iş yerini kurmak için KOSGEB'e başvurdu. Destek almaya hak kazanan Demir, kurduğu yeni iş yerinde, kızılcık, kiraz, kavun aromalı sabun üretecek.

KOSGEB İl Müdürü Cengiz Uğur, gazetecilere, göreve geldikleri günden beri çok sayıda işletmeyi desteklediklerini belirtti.

Bir fikri olan ve kriterleri sağlayan herkese destek verdiklerini vurgulayan Uğur, "Hepimiz biliyoruz ki girişimcilik Türk insanının kanında, ruhunda var. Hemen herkes bir gün kendi işini kurmayı, kendi kendisinin patronu olmayı hayal ediyor. 'Bana çıkmaz' diye düşünmeyin, 'Bizim projemiz onaylanmaz' diye hiçbir girişimcimiz düşünmesin." ifadelerini kullandı.

Uğur, girişimcilerin 300 bin liraya kadar destek alabileceklerini söyledi.

Girişimci Gazi Demir de Çankırı sabununu Türkiye'ye tanıtacağını anlatarak, KOSGEB İl Müdürlüğü ve çalışanlarına desteklerinden ötürü teşekkür etti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.