Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan Beyşehir'e araç desteği

KONYA (AA) - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Beyşehir Belediyesi'ne araç desteğinde bulunuldu.Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği...

06 Haziran 2022 Pazartesi 16:11
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan Beyşehir'e araç desteği

KONYA (AA) - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Beyşehir Belediyesi'ne araç desteğinde bulunuldu.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ziyaretinde Beyşehir Belediyesi'ne vidanjör ve kanal açma aracı hibe sözü aldıklarını hatırlattı.

Bayındır, açıklamasında "Gerek bu aracın belediyemize hibesinde, gerekse çalışmalarımızda desteklerini gördüğümüz başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ve emeği geçenlere, göreve geldiğimiz günden bu yana bizlere omuz veren herkese, şehrim adına teşekkür ediyor, şükran ve minnetlerimi sunuyorum." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.