Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Bahşılı Belediyesine çöp toplama aracı hibe edildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca çöp toplama aracı hibe edildi.Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bahşılı'nın gelişen ve büyüyen bir ilçe...

09 Mart 2021 Salı 16:46
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Bahşılı Belediyesine çöp toplama aracı hibe edildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca çöp toplama aracı hibe edildi.

Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bahşılı'nın gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğunu söyledi.

Vatandaşlara daha temiz çevre ve kaliteli yaşam alanı sunmak için bu tür araçlara ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Tekin, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum tarafından belediyemize 2021 model çok amaçlı bu çöp aracı hibe edildi. AK Parti Kırıkkale Milletvekilimiz Ramazan Can ve İl Başkanımız Mustafa Kaplan'ın da bu konuda gayretleri oldu." diye konuştu.

Tekin, araç filolarını geldikleri günden beri genişlettiklerini belirterek, şu anda 12 araçlarının olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.