CHP Ekonomi Masası Heyeti Avanos'ta yer altı seramik müzesini gezdi

NEVŞEHİR (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığındaki CHP Ekonomi Masası Heyeti, Avanos ilçesindeki kayadan oyma Güray Yeraltı Seramik Müzesi'ni ziyaret etti.Nevşehir'de sivil toplum kuruluşu...

24 Şubat 2021 Çarşamba 20:04
CHP Ekonomi Masası Heyeti Avanos'ta yer altı seramik müzesini gezdi

NEVŞEHİR (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığındaki CHP Ekonomi Masası Heyeti, Avanos ilçesindeki kayadan oyma Güray Yeraltı Seramik Müzesi'ni ziyaret etti.

Nevşehir'de sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş insanları, Ürgüp ilçesinde ise turizm sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen heyet, daha sonra Avanos ilçesine geçti.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ı makamında ziyaret eden heyet üyeleri, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlçede turizme açık bulunan ve seramik tarihine ışık tutan müzeyi gezen heyet, çeşitli el sanatı ürünlerinin üretildiği atölyeleri ziyaret etti.

CHP Ekonomi Masası Heyeti, gezinin ardından kara yoluyla Ankara'ya hareket etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.