CHP Milletvekili Karasu ABD'ye tepki gösterdi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, ABD'nin Türkiye'ye karşı izlediği politikayı eleştirdi.Karasu CHP Sivas İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında ABD'nin son zamanlarda Türkiye'ye...

16 Ağustos 2018 Perşembe 15:12
CHP Milletvekili Karasu ABD'ye tepki gösterdi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, ABD'nin Türkiye'ye karşı izlediği politikayı eleştirdi.

Karasu CHP Sivas İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında ABD'nin son zamanlarda Türkiye'ye karşı olan tutumunu eleştirdi.

ABD'nin yaptıklarının kabul edilemez olduğuna dikkat çeken CHP Sivas Milletvekili Karasu, "Bilindiği üzere ülkemiz son dönemlerde ekonomik olarak son derece sıkıntılı bir dönemden geçmekte, Türkiye ile ABD arasında rahip krizi ile başlayan süreç iki müttefik ülkenin diyalog ile çözülmesi gereken sorunlarını ABD'nin ortaya koymuş olduğu hukuksuz, hiç bir uluslararası dayanağı olmayan tavrı nedeni ile bir çıkmaza girmiştir. Bu tavır iki ülke ilişkilerine ciddi anlamda zarar vermiştir. ABD'nin bu anlayışı asla kabul edilemez." dedi.

Karasu, "Bu ülke hepimizin, ülkemizin hem siyasi, hem de ekonomik anlamda özgür ve bağımsız olması temel ilkemizdir." diye konuştu.





Anahtar Kelimeler:
ChpSivasUlaş Karasu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.