CHP'de mahalli idareler seçimine yönelik "Yerel Yönetimler Medya Çalıştayı" düzenlendi

26 Ağustos 2023 Cumartesi 11:09
CHP'de mahalli idareler seçimine yönelik

ANKARA (AA) - CHP'de, kurumsal iletişim ve medya ilişkilerini ortaklaştırma ve 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'ne hazırlıkları değerlendirmek amacıyla "Yerel Yönetimler Medya Çalıştayı" düzenledi.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, CHP Genel Merkezi'ndeki çalıştaya CHP'li büyükşehir, il ve ilçe belediyelerinin medya ve basın ile ilgili yöneticileri katıldı.

Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aysu Bankoğlu ile medya koordinatörlüğü görevine getirilen Necati Doğan'ın sunumunun ardından tüm katılımcıların görüş ve önerileri alınarak, soruları cevaplandı.

Çalıştayda, seçim öncesi etkili iletişim yöntemlerinin uygulanması, işbirlikleri ve koordinasyonun sağlanması, belediyeler arası ve Genel Merkezle olan işbirliğinin geliştirilmesinin yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisinin 100. kuruluş yıl dönümüne ilişkin çalışmalar da ele alındı.

Çalıştayla CHP, seçime yönelik basın ve medya alanındaki çalışmalarına başlamış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.