CHP'li belediye başkanları, Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu'nu ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - CHP'li belediye başkanları Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret etti.Ekicioğlu ziyarette, aralarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da yer aldığı belediye başkanlarına,...

20 Ağustos 2021 Cuma 16:20
CHP'li belediye başkanları, Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu'nu ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - CHP'li belediye başkanları Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret etti.

Ekicioğlu ziyarette, aralarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da yer aldığı belediye başkanlarına, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İmamoğlu, gazetecilerin düzensiz göçmenlerle ilgili soruları üzerine, hukuku temsil ettiklerini ve hukukun yön verdiği biçimde hareket etmek zorunda olduklarını belirtti.

İmamoğlu, daha sonra CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP Kırşehir İl Başkanı Baran Genç ve partililerle, Neşet Ertaş ve babası Muharrem Ertaş'ın Bağbaşı Mezarlığındaki kabirleri ile Ahi Evran-ı Veli'nin türbesini ve Ankara Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.