Çiçekdağı ve Akçakent'te 11 kilometre köy yolu tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Çiçekdağı ve Akçakent ilçelerinde 11 kilometre köy yolu yapımının tamamlandığı bildirildi.İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, Akçakent ilçesi Yetikli ve Çiçekdağı ilçesi Boğazevci...

21 Eylül 2021 Salı 14:15
Çiçekdağı ve Akçakent'te 11 kilometre köy yolu tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Çiçekdağı ve Akçakent ilçelerinde 11 kilometre köy yolu yapımının tamamlandığı bildirildi.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, Akçakent ilçesi Yetikli ve Çiçekdağı ilçesi Boğazevci köylerini birbirine bağlayan 10 kilometre yol ile Çiçekdağı ilçesi Devreceli köyü 1 kilometre yoluna ikinci kat sathi kaplama asfalt seriminin gerçekleştirildiği ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, Akçakent ve Çiçekdağı ilçelerindeki köylerin yol yapım çalışmalarının 2021 yılı programı kapsamında tamamlandığını belirtti.

Yılmaz, "İlimizde bulunan tüm köylerimizin en iyi ve en kaliteli hizmeti alması için İl Özel İdaresi olarak yoğun bir tempoyla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Yol yapım çalışmaları biten Akçakent Yetikli ve Çiçekdağı Boğazevci ve Devreceli köylerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yol yapım çalışmalarında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:
KırşehirKöyYol Yapımı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.