Cinayet zanlısı tutuklandı

- Aksaray'ın Saratlı beldesinde, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan ve eşini silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan cinayet zanlısı yakalandı - Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

12 Eylül 2018 Çarşamba 17:51
Cinayet zanlısı tutuklandı

AKSARAY (AA) - Aksaray merkeze bağlı Saratlı beldesinde, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan ve eşini silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan cinayet zanlısı koca yakalandı.

Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olaydan sonra kaçan Ramazan Çil'in (44) ilçede bir evde saklandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Zanlı, belirlenen adreste gözaltına alındı.

Jandarmada işlemleri tamamlanan zanlı, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliye sevk edildi.

Savcılıkta ifadesi alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Saratlı beldesinde dün, eşi Nuray Çil'i (43) Kırkgöz Yeraltı Şehri önünde yöresel bez oyuncaklar sattığı tezgahın başında av tüfeği ile öldüren Ramazan Çil olay yerinden kaçmıştı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.