Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını denetledi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski binaların yıkımının devam ettiği Ahievran Mahallesi'nde denetlemede bulundu. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

27 Haziran 2021 Pazar 13:55
Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını denetledi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski binaların yıkımının devam ettiği Ahievran Mahallesi'nde denetlemede bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahievran Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde kontrol eden Çolakbayrakdar, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Kocasinan'ın daha modern bir şehir görünümü kazanması için kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğine dikkati çeken Çolakbayrakdar, bölge sakinlerinin beklentilerini karşılayacak proje ve hizmetler ürettiklerini belirtti.

Dönüşümle mutlu ve huzurlu yuvalar inşa ettiklerini ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Ahievran kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski yapılarda birer birer yıkım işlemi gerçekleştirilmektedir. Burada devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni yapılacak konutları hak sahiplerine teslim edip, Ahievran'ı yeni yüzüyle Kayseri'mize kazandıracağız. Çalışmalar tamamlandığında herkesin daha mutlu ve daha huzur içerisinde yaşayabilecekleri bir Kocasinan’ı inşa edeceğiz."​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.