Çolakbayrakdar, temizlik işleri ekiplerini denetledi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sokağa çıkma kısıtlamasında mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan belediye ekiplerini ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sokağa çıkma kısıtlamasında...

04 Ocak 2021 Pazartesi 15:15
Çolakbayrakdar, temizlik işleri ekiplerini denetledi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sokağa çıkma kısıtlamasında mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan belediye ekiplerini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sokağa çıkma kısıtlamasında 16 sanayi sitesinde temizlik çalışmaları yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hizmetlerini kontrol eden Çolakbayrakdar, çalışanlarla sohbet etti.

Denetleme sırasında çalışanlardan Şükrü Ülgür'ün doğum gününü kutlayan Çolakbayrakdar, hayırlı ve sağlıklı ömür dileğinde bulundu.

Kayserililerin daha hijyenik bir ortamda sağlıklı bir yaşam sürmeleri için yoğun gayret sarf ettiklerini ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"2020 yılını geride bıraktık, 2021 yılına başladık. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Temizlik faaliyetleri olarak bölgemizde bulunan sitelerin iç temizliğini gerçekleştiriyoruz. Özellikle sokağa çıkma kısıtlaması günlerini fırsat biliyoruz. Belediye olarak bütün birimlerimizle Oto Galericiler Sitesi'ndeyiz. Temizliğe ihtiyaç duyulan her noktada ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor. Yeni yılın şehrimiz, ülkemiz ve insanlık için huzurlu ve sağlıklı olmasını diliyorum."

Oto Galericiler Sitesi Başkanı Metin Tuzcuoğlu da belediyenin hizmetleri ile temizlik çalışmalarından memnun kaldıklarını belirterek Çolakbayrakdar'a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.