Çolakbayrakdar ve Büyüksimitci Anneler Günü'nü kutladı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci Anneler Günü'nü kutladı. Çolakbayrakdar, yayımladığı mesajda, annelerin sadece bir gün değil,...

07 Mayıs 2021 Cuma 16:51
Çolakbayrakdar ve Büyüksimitci Anneler Günü'nü kutladı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci Anneler Günü'nü kutladı.

Çolakbayrakdar, yayımladığı mesajda, annelerin sadece bir gün değil, yılın 365 günü hatırlanmaya layık olduklarını belirtti.

"Hepimiz bir annenin evladıyız" ifadesini kullanan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Yüce dinimizde 'Biz insana, ana-babasına iyilik etmesini tavsiye ettik. Annesi onu zahmetle taşıdı ve zahmetle doğurdu' buyrulmuştur. Bu sebepledir ki, Peygamber Efendimiz de 'Cennet anaların ayaklarının altındadır' diyerek anneye saygıyı emretmiştir. Henüz doğmadan bizler için fedakarlık yapan annelerimiz yaşamları boyunca aynı hassasiyetle bizlerin üzerinde varlıklarını hissettirmektedir. Başımızın tacı olan annelerimizi bir gün değil, her gün sevelim ve hatırlayalım. Kocasinan Belediyesi olarak bizler de annelerimize pozitif ayrıcalık tanıyor ve birçok projemizi onlar için yapıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve hürmetlerimi sunarım."

- KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci de mesajında, anneliğin karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayandığını, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygu olduğunu aktardı.

Bir milletin temelini aile meydana getirdiği gibi ailenin temelini de annelerin oluşturduğunu belirten Büyüksimitci, şöyle devam etti:

"Sağlıklı bir toplum için, sağlıklı çocuk ve gençlerin yetişmesi de büyük oranda annelere ve aile ortamına bağlıdır. Anneler, kendi çocuklarıyla beraber aslında toplumun da geleceğini şekillendirirler. O nedenle annelerimiz bir anlamda en büyük öğretmendir, toplumun temel direğidir. Bu düşüncelerle dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, başta bu vatan için evlatlarını toprağa veren şehit annelerimiz olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, hepsine saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum."







Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.