Çözüm Merkezi ile 116 bin 660 talep çözüme kavuşturuldu

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi'ne bu zamana kadar belediyenin yetki ve sorumluluk alanıyla ilgili toplam 137 bin 566 talep geldiğini ve 116 bin 660'ını aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturduklarını...

01 Aralık 2020 Salı 14:16
Çözüm Merkezi ile 116 bin 660 talep çözüme kavuşturuldu

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi'ne bu zamana kadar belediyenin yetki ve sorumluluk alanıyla ilgili toplam 137 bin 566 talep geldiğini ve 116 bin 660'ını aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturduklarını bildirdi.

Çolakbayrakdar, yazılı açıklamasında, Çözüm Merkezi'nin 7 gün 24 saat prensibiyle Kocasinanlılara hizmet verdiğine dikkati çekti.

Çözüm Merkezi'nin insan odaklı bir proje olduğunu ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"2016 yılından bu yana Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çözüm Merkezi ile her gün yüzlerce vatandaşın talep ve isteğini sonuca bağlıyoruz. Vatandaşlarımız, isteklerini yüz yüze iletebilmenin yanı sıra her türlü iletişim kanalı, sosyal medya, belediyenin web sitesi ve 0352 222 70 00 nolu telefon numarasından her şekilde belediyeye anında ulaşabiliyor. Çözüm Merkezi'ne kurulduğu günden bugüne kadar toplam 137 bin 566 talep geldi. Bu taleplere ilişkin belediyenin yetki ve sorumluluk alanıyla ilgili 116 bin 660'ı aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturulmuştur. Diğer başvuruların bir kısmı zaman gerektiren işler olduğu için program dahilinde teker teker yerine getirilmektedir. Bir kısmı ise başka kurumların uhdesinde olduğu için yönlendirme yapılmıştır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.