CÜ Turizm Fakültesi'nden Sevgi Evleri'ne materyal desteği

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Turizm Fakültesi Bilinçli Tüketim ve Tüketici Kulübü öğrencileri, Sevgi Evleri'nde kalan çocuklara materyal desteğinde bulundu.CÜ'den yapılan açıklamaya göre, proje hakkında bilgi veren...

07 Ekim 2019 Pazartesi 16:01
CÜ Turizm Fakültesi'nden Sevgi Evleri'ne materyal desteği

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Turizm Fakültesi Bilinçli Tüketim ve Tüketici Kulübü öğrencileri, Sevgi Evleri'nde kalan çocuklara materyal desteğinde bulundu.

CÜ'den yapılan açıklamaya göre, proje hakkında bilgi veren Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şükran Karaca, örnek bir proje yaptıklarını ve Geri Dönüşüm Atölyesi bünyesinde görev alan öğrenciler tarafından üretilen materyallerin Sevgi Evleri'ndeki çocuklara ulaştırıldığını belirtti.

Karaca, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yıl faaliyete geçirdiğimiz kulübümüzde amacımız öğrencilerin tüketim bilincini artırmak, aşırı tüketimin önüne geçmek için gönüllü sadelik konularına dikkati çekmek, mevcut ürünleri sürdürülebilirlik kapsamında tekrar kullanmak veya ihtiyacı olan kişilere ulaştırma konusunda üyeleri bilinçlendirmektir. Bu amaç doğrultusunda Geri Dönüşüm Atölyesi'ni kurduk. Atölyede çalışmak isteyen öğrenciler, ellerindeki malzemelerle çocuklar için oyuncak, kıyafet, aksesuar gibi ürünleri yaptılar. Bizler de bu malzemeleri çocuklara ulaştırdık. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve destek veren fakülte yönetimimize teşekkür ediyorum."


Anahtar Kelimeler:
Sivas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.