Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş esnafı ziyaret ederek salgın kurallarıyla ilgili uyarılarda bulundu

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ÇubukBazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlardan maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istedi.İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamındaki...

29 Nisan 2021 Perşembe 18:59
Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş esnafı ziyaret ederek salgın kurallarıyla ilgili uyarılarda bulundu

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ÇubukBazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlardan maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istedi.

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamındaki genelgesi doğrultusunda tam kapanmanın uygulanmaya başlayacağı saatlere sayılı dakikalar kala çarşı ve pazarda yoğunluk yaşandı.

Özel araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar nedeniyle ana arterlerde trafik yoğunluğu arttı.

Zabıta ekipleri, alışverişe çıkan vatandaşları maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Tam kapanmaya saatler kala son alışverişlerini yapmak isteyenler market ve pazarları da hareketlendirdi. Alışveriş yapmak için ÇubukBazarı ve merkezdeki çarşıya gelen vatandaşlar yoğunluğa neden oldu.

ÇubukBazarı’nı gezen Belediye Başkanı Demirbaş, tezgahları başında satış yapan esnafla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Esnaf ve vatandaşlardan maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını isteyen Demirbaş, üreten ve ürettiğini değerlendiren insanlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Demirbaş, bu zor günlerin hep birlikte, dayanışma içinde en kısa sürede aşılacağına inandığını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.