Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yeni belediye binasında misafir ettiği AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı üyeleriyle istişare toplantısı yaptı.Demirbaş, Meclis Salonu'ndaki toplantıda, teşkilat mensuplarına 2020 yılında...

21 Ocak 2021 Perşembe 12:24
Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yeni belediye binasında misafir ettiği AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı üyeleriyle istişare toplantısı yaptı.

Demirbaş, Meclis Salonu'ndaki toplantıda, teşkilat mensuplarına 2020 yılında yürüttükleri çalışmaları ve 2021 yılı için hazırladıkları projeleri anlattı.

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, Başkan Demirbaş’ın fikir ve düşüncelerinden her zaman faydalandıklarını söyledi.

Salgınla mücadeleye rağmen belediyenin çok önemli çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Kuşçu, "Misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanımız Baki Demirbaş’a ilçe teşkilatı adına teşekkürlerimi sunuyorum. Esenlik şehri ilçemizin gelişimi ve değişimi büyük takdir topluyor. Ayrıca böylesine nezih bir belediye binası kazandıran, yeni projelerle büyük adımlar atan Başkanımıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Demirbaş ise, "AK Parti'nin hangi kademesinde görev alıyorsak alalım bu davanın nöbetçileriyiz. Üstlendiğimiz görevleri en iyi şekilde yapmaya önem veriyoruz. Bu anlamda belediye başkanı olarak biz de esenlik şehri ilçemiz için en iyilerini yapmaya çalışıyoruz. Kaynaklarımızı ilçe halkımızın istekleri doğrultusunda aldığımız ortak kararla en doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Toplantının ardından Demirbaş, teşkilat mensuplarına yeni belediye binasını gezdirdi.

Son Güncelleme: 21.01.2021 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.