Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, canlı hayvan pazarını denetledi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, canlı hayvan pazarınını denetledi, esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.Demirbaş, pazar yerinde incelemelerde bulunarak sağlık işleri ve zabıta ekiplerinden yeni tip koronavirüs...

24 Aralık 2020 Perşembe 13:11
Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, canlı hayvan pazarını denetledi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, canlı hayvan pazarınını denetledi, esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Demirbaş, pazar yerinde incelemelerde bulunarak sağlık işleri ve zabıta ekiplerinden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri hakkında bilgi aldı.

Pazara giriş yapan araç ve vatandaşlara yönelik denetimleri takip eden Demirbaş, pazar içindeki alıcı ve satıcıları ziyaret ederek hayırlı alış ve satışlar diledi.

Pazara ilçe dışından gelen vatandaşlarla da görüşen Demirbaş, alıcı ve satıcılar arasındaki pazarlıklara da arabuluculuk yaptı.

Demirbaş, Çubuk Canlı Hayvan Pazarı'nın İç Anadolu Bölgesi'nin en büyük pazarlarından biri olduğunu söyledi.

İlçede Kovid-19 tedbirlerini sıkı şekilde uyguladıklarını anlatan Demirbaş, "Hem Kovid-19 tedbirlerini uygulanmasıyla ilgili denetim yaptık hem de esnafımızla istişare ettik. Arkadaşlarımızın Kovid-19 denetimlerini dikkatli şekilde yaptıklarına şahit olduk. Vatandaşlarımız hem kar yağışından hem de pazardaki hareketlikten memnunlar. Üreticimizin emeğinin karşılığını aldığını gördük. Pazar bereketli, esnafın yüzü gülüyor." dedi.

Pazar yerindeki sosyal tesislerde salgın nedeniyle kısıtlamalar yaşandığını aktaran Demirbaş, Kovid-19 ile mücadelede maske, hijyen ve sosyal mesafenin çok önemli olduğunu vurguladı.

Son Güncelleme: 24.12.2020 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.