Çubuk Belediyesi 7. Uluslararası Satranç Turnuvası düzenlenecek

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Çubuk Belediyesi 7. Uluslararası Satranç Turnuvası gerçekleştirilecek.Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Çubuk Yerleşkesinde gerçekleştirilecek turnuva,...

26 Temmuz 2022 Salı 18:20
Çubuk Belediyesi 7. Uluslararası Satranç Turnuvası düzenlenecek

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Çubuk Belediyesi 7. Uluslararası Satranç Turnuvası gerçekleştirilecek.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Çubuk Yerleşkesinde gerçekleştirilecek turnuva, 29 Temmuz'da başlayacak.

7 gün sürecek turnuvada, yaş sınırlaması olmayacak. Bugüne kadar yaklaşık 6 ülkeden 310 sporcunun müracaat ettiği turnuva için kayıtlar 28 Temmuz'a kadar yapılabilecek.

Turnuvaya tüm satranç severleri davet eden Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, "İnşallah bu yıl da çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Amacımız ilçemizde satranç sporunu yaygınlaştırırken, ilçemizin tanıtımını yapmaktır. Bu yıl da binlerce satranç sever ve ailelerini ilçemizde misafir edeceğiz." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraSatranççubukTURNUVA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.