Çubuk Çayı'na düşen kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı

- Ailesi tarafından hakkında kayıp ihbarında bulunan kişinin Keçiören Botanik Parkı'nda yürürken dengesini kaybederek Çubuk Çayı'na düştüğü ortaya çıktı

05 Aralık 2018 Çarşamba 04:31
Çubuk Çayı'na düşen kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı

ANKARA (AA) - Ankara'da dengesini kaybederek Çubuk Çayı'na düşen kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Keçiören Botanik Parkı'ndan geçen Çubuk Çayı'na bir kişinin düştüğü ihbarını alan polis ekipleri, bölgede arama çalışması başlattı. Kısa süre sonra Çubuk Çayı'nın Fatih Caddesi'nden geçen kısmında bir kişinin bulunduğunu gören emniyet güçleri, 112 acil servisi ve itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası kurtarılan kişinin Caner Mazı olduğu belirlendi.

Dengesini kaybederek Çubuk Çayı'na düştüğünü belirten Caner Mazı'ya ilk müdahaleyi 112 acil servis görevlileri yaptı. Bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılan Caner Mazı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bu arada Caner Mazı'nın ailesinin kendisinden akşam saatlerinden beri haber alamadığı için 100. Yıl Polis Merkezi Amirliğine kayıp ihbarında bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.