Çubuk Halk Eğitim Merkezi personellerinden Belediye Başkanı Demirbaş'a ziyaret

ANKARA (AA) - Çubuk Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Mesçioğlu ve beraberindeki usta öğreticilerle, Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı makamında ziyaret etti.Mesçioğlu, ziyaretinde kurslara ve etkinliklere verdikleri desteklerden dolayı...

10 Haziran 2022 Cuma 19:30
Çubuk Halk Eğitim Merkezi personellerinden Belediye Başkanı Demirbaş'a ziyaret

ANKARA (AA) - Çubuk Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Mesçioğlu ve beraberindeki usta öğreticilerle, Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı makamında ziyaret etti.

Mesçioğlu, ziyaretinde kurslara ve etkinliklere verdikleri desteklerden dolayı Demirbaş'a teşekkür ederek belediye ve diğer kurumlarla iş birliğinde yaptıkları tüm çalışmalarla kursiyerlerine iyi bir gelecek hazırladıklarını aktardı.

Belediyenin desteğiyle açtıkları serginin de beğeni aldığını belirten Mesçioğlu, "Amacımız herkese ulaşabilen bir halk eğitim merkezi haline gelmek. Bu noktada kadınlarımız artık kendi ürettiklerini değerlendirebilir bir konuma geldi. Belediyenin projelerini yakından takip ediyoruz. Projeleriniz bizleri ve kursiyerlerimizi heyecanlandırıyor." ifadelerini kullandı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür eden Demirbaş da hedeflerinin her anlamda üreten bir ilçe olmak olduğunu söyledi.

Demirbaş, kadınların üreteceği ve ürettiklerini satabilecekleri bir proje hazırladıklarını anlatarak, bu projeyle kadınların hem üreteceklerini hem de ürettiklerini pazarlayabileceklerini kaydetti.

Mesçioğlu, ziyaretin sonunda Demirbaş'a hediye takdim etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.