Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Avan'dan bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki

ANKARA (AA) - Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki gösterdi.Avan, yaptığı yazılı açıklamada, bazı emekli amirallerin yaptıkları açıklamanın ülke içindeki ve dışındaki...

06 Nisan 2021 Salı 17:08
Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Avan'dan bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki

ANKARA (AA) - Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki gösterdi.

Avan, yaptığı yazılı açıklamada, bazı emekli amirallerin yaptıkları açıklamanın ülke içindeki ve dışındaki düşmanları sevindirdiğini belirtti.

"Gün siyaset yapma günü değildir." ifadesini kullanan Avan, şunları kaydetti:

"Her önüne gelen, her canı sıkılan bildiri yayınlamaya kalkarsa ülkemizde huzur da kalmaz, düzen de kalmaz. Çok mu rahatsızsınız, siyasi bir partiye girer veya parti kurarsınız, orada istediğiniz gibi düşüncelerinizi ortaya koyarsınız. Milletin karşısına çıkar, boyunuzun ölçüsünü alırsınız. Devletin verdiği imkan ve unvanlarla oturduğunuz yerde ortalığı karıştırmaya hakkınız yoktur. Geçmişte giymiş olduğunuz şerefli elbiseleri bu gibi kirli emellerinize alet etmeye de hiç hakkınız yoktur. Yapılan bu yazılı bildiriyi şiddetle kınıyoruz."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.