Çubuk ve Kızılcahamam belediye başkanlarından yeni yıl mesajı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ve Kızılcahamam belediye başkanları yeni yıl mesajı yayımladı.Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yeni yılda salgınların sona ererek hayatın normale döndüğünü görmek istediklerini belirterek, 2022'nin...

31 Aralık 2021 Cuma 15:58
Çubuk ve Kızılcahamam belediye başkanlarından yeni yıl mesajı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ve Kızılcahamam belediye başkanları yeni yıl mesajı yayımladı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yeni yılda salgınların sona ererek hayatın normale döndüğünü görmek istediklerini belirterek, 2022'nin sağlık, huzur, sevgi, bereket ve rahmet dolu bir yıl olmasını diledi.

Kovid-19 salgınına rağmen Çubuk Belediyesi olarak çalışmayı ve üretmeyi sürdürerek bir yılı daha geride bıraktıklarına değinen Demirbaş, "İnşallah yeni yılda da devam eden çalışmalar ve yeni projelerle Çubukumuzu çok daha iyi noktalara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle başta ilçe halkımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum." ifadesini kullandı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar da, geçen bir yılda salgın sürecine rağmen devlet ile el ele ilçeye tarihinde görülmemiş yatırımları kazandırdıklarını belirtti.

Acar, mesajında şunları kaydetti:

"Bu çalışma azmi ve gayretimizi siz değerli halkımızın bizlere her fırsatta göstermiş olduğu güven ve teveccühten alıyoruz. İnşallah 2022 yılı Kızılcahamamımız için tarihi bir yıl olacak. İmza projelerimizle iz bırakacağımız bu yıl iddia ediyorum ki Rabbim ömür verdiği sürece hiçbir Kızılcahamamlının aklından çıkmayacak. Bu önemli projelerimizi hayata geçirmek için 2022 yılında da Kızılcahamam için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, yeni yılın ülkemize sağlık, barış huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.