Çubuk'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.Atatürk Parkı'ndaki törende, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Seyda Topal, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı....

19 Mayıs 2021 Çarşamba 12:22
Çubuk'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Atatürk Parkı'ndaki törende, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Seyda Topal, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Topal, burada yaptığı konuşmada, 19 Mayıs tarihinin, milletin tüm onur ve asaletiyle Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcı olduğunu belirterek, "19 Mayıs gençlik, gençlik de gelecek demektir. Türk genci, Türk istiklali, Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçileri ve bugün ile yarının tek en büyük güvencesidir." dedi.

Şiirler okunması ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona eren törene, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.