Çubuk'ta "askıda ekmek" uygulaması

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesindeki 5 fırında, ramazan boyunca sürecek "askıda ekmek" uygulaması başlatıldı.İlçedeki 5 fırın işletmesinin bir araya gelerek başlattığı çalışmada, söz konusu işletmelerin vitrinine "Askıda...

13 Nisan 2021 Salı 12:23
Çubuk'ta

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesindeki 5 fırında, ramazan boyunca sürecek "askıda ekmek" uygulaması başlatıldı.

İlçedeki 5 fırın işletmesinin bir araya gelerek başlattığı çalışmada, söz konusu işletmelerin vitrinine "Askıda Ekmek Var" yazısı asıldı.

Hayırseverlerin istedikleri miktarda ekmeğin parasını verip destek olabildiği uygulamayla, ihtiyaç sahipleri de ihtiyaçları kadar ekmeği buradan temin ediyor.

İşletmeci Dursun İpek, AA muhabirine, ilçede hiçbir vatandaşın aç kalmasını istemediklerini belirtti.

Hayırseverlere teşekkür eden İpek, "Hayırseverlerin desteğinin yetmediği yerde de eksiği biz tamamlıyoruz." dedi.

İşletmeci Ömer Araz ise uygulamaya yıllardır sürdürdüklerini ifade ederek, "Parası olsun veya olmasın buraya gelen ekmek yada pide almadan çıkmıyor. İlçemizdeki bütün fırıncı arkadaşlarımız bu projeye dahil oldu. Sadece ekmek olarak kalmasın. Biz fırıncılar olarak istiyoruz ki diğer sektörlerde bu projeye dahil olsun." diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.