Çubuk'ta atık biriktirilmiş iki ev dezenfekte edildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde çöp dolu 2 ev boşaltılarak dezenfekte çalışması başlatıldı.Alınan bilgiye göre, Çubuk Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Yıldırım Beyazıt Mahallesi Köklü...

28 Nisan 2020 Salı 11:32
Çubuk'ta atık biriktirilmiş iki ev dezenfekte edildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde çöp dolu 2 ev boşaltılarak dezenfekte çalışması başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Çubuk Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Yıldırım Beyazıt Mahallesi Köklü Sokak'ta C.Ç'ye ait ev ile Yavuz Selim Mahallesi Gezer Sokak'ta Y.Ö'ye ait evde arama yaptı.

Evlerde yapılan aramada, çok sayıda atıkla karşılaşıldı.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Köklü Sokak'ta C.Ç, geçici olarak yakınlarının yanına yerleştirildikten sonra belediye ekipleri ve gönüllüler, konut içerisindeki atıkları boşaltarak ilaçlama yaptı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Yavuz Selim Mahallesi Gezer Sokak'taki eve giderek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Demirbaş, Y.Ö'yü bir daha çöp biriktirmemesi konusunda uyardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.