Çubuk'ta dezenfekte çalışmaları sürüyor

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarının aralıksız sürdüğünü bildirdi.Belediye Başkanı Baki Demirbaş, AA muhabirine, Kovid-19 salgınının...

08 Aralık 2020 Salı 09:58
Çubuk'ta dezenfekte çalışmaları sürüyor

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarının aralıksız sürdüğünü bildirdi.

Belediye Başkanı Baki Demirbaş, AA muhabirine, Kovid-19 salgınının ortaya çıktığı günden itibaren ekiplerin, vatandaşların yoğunlukla kullandığı alanlar başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarını düzenli olarak dezenfekte ettiğini kaydetti.

Demirbaş, şunları söyledi:

"İlk günden itibaren sıkı bir şekilde yürüttüğümüz mücadelemize ara vermeden devam ediyoruz. Bu anlamda gerçekten çok yoğun bir çalışma içindeyiz. Toplu taşıma araçları başta olmak üzere günlük binlerce araç dezenfekte edildi ve edilmeye de devam ediliyor. İbadethaneler başta olmak üzere vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı tüm alanları dezenfekte ediyoruz. Üretimin durmaması için ilçemizdeki fabrika ve küçük sanayi alanlarının dezenfektesini de çok önemsedik."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.