Çubuk'ta kullanma tarihi geçmiş gıdalar imha edildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde kullanma tarihi geçen gıdalar toplanarak imha edildi. Çubuk Belediyesi zabıta ekiplerince, son bir ay içerisinde aralarında zincir marketlerin de yer aldığı...

12 Mayıs 2022 Perşembe 16:09
Çubuk'ta kullanma tarihi geçmiş gıdalar imha edildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde kullanma tarihi geçen gıdalar toplanarak imha edildi.

Çubuk Belediyesi zabıta ekiplerince, son bir ay içerisinde aralarında zincir marketlerin de yer aldığı iş yerleri 447 defa denetlendi.

7 iş yerine cezai işlem uygulayan ekipler, kullanma tarihi geçmiş gıdalara da el koydu.

Ürünler, çöp toplama alanında imha edildi.

Öte yandan, ekipler yaptıkları denetimlerde kaldırımları işgal eden 6 iş yerine de cezai işlem uyguladı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, gıda üretim ve satış yerlerine yönelik denetimlerin her geçen gün arttığını, kaldırım işgali yapanlar hakkında da yasal işlemlerin uygulandığını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.