Çubuk'ta LGS başarısı gösteren öğrencilere teşekkür

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında ülke genelinde ilk bine giren 10 öğrenci, aileleri ve öğretmenleriyle yemekte bir araya geldi.Programda yaptığı konuşmada öğrencilerin elde ettikleri...

07 Temmuz 2022 Perşembe 17:17
Çubuk'ta LGS başarısı gösteren öğrencilere teşekkür

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında ülke genelinde ilk bine giren 10 öğrenci, aileleri ve öğretmenleriyle yemekte bir araya geldi.

Programda yaptığı konuşmada öğrencilerin elde ettikleri başarıların tüm ilçe halkını gururlandırdığını vurgulayan Demirbaş, eğitimde markalaşma yolunda hızla ilerleyen ilçenin öğrencilerin bu başarısıyla gurur duyduğunu kaydetti.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Demirbaş, "İnşallah okul seçiminde ve meslek seçiminde de isabetli kararlar verirsiniz. Attığınız her adımda hem ilçemizi hem de ülkemizi temsil edeceksiniz ve inşallah ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceksiniz." dedi.

Konuşmanın ardından Demirbaş, öğrencilerin isimlerini okuyarak teşekkür etti, hediyeler verdi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.