Çubuk’ta "Maşa ile Koca Ayı" çocukları eğlendirdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara yönelik Maşa ile Koca Ayı müzikli çocuk gösterisi sunuldu.Özel bir düğün salonunda, Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler...

22 Nisan 2022 Cuma 16:32
Çubuk’ta

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara yönelik Maşa ile Koca Ayı müzikli çocuk gösterisi sunuldu.

Özel bir düğün salonunda, Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte çocuklar, Maşa ile Koca Ayı gösterisinde eğlenceli vakit geçirdi.

Gösteriyi çocuklarla izleyen Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, "Bugünün küçüğü yarının büyüğü çocuklarımızın bayramı olan 23 Nisan'da böyle bir organizasyon düzenledik. Onların eğlencelerine biz de ortak olmaya çalıştık. Eğlenmek, çocuklarımızın da hakkı. Tabii ki eğlenerek öğrenmek en güzeli. Bu tür tiyatro oyunları bildiğiniz gibi hem eğitici hem de öğreticidir. Çocuklarımız da çok beğendi. Hepsinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.’’ diye konuştu.

Demirbaş, gösteri sonrası çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.