Çubuk'ta vefat eden Güneydoğu gazisi Çelik Çankırı'da toprağa verildi

ÇANKIRI (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde hayatını kaybeden Güneydoğu gazisi Mustafa Çelik (58), memleketi Çankırı'da toprağa verildi.Hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve Çubuk'taki evinde hayatını kaybeden Çelik'in...

03 Mart 2022 Perşembe 12:47
Çubuk'ta vefat eden Güneydoğu gazisi Çelik Çankırı'da toprağa verildi

ÇANKIRI (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde hayatını kaybeden Güneydoğu gazisi Mustafa Çelik (58), memleketi Çankırı'da toprağa verildi.

Hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve Çubuk'taki evinde hayatını kaybeden Çelik'in cenazesi, kara yoluyla memleketi Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Yaylakent beldesi Kayılar Mahallesi'ne getirildi.

Siirt'in Sason bölgesinde 1985 yılında bölücü terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada gazi olan 5 çocuk babası Çelik, Kayılar Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine, Çelik'in yakınları ile Vali Abdullah Ayaz, Kaymakam Mehmet Ali Uzun, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.





Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.