Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temel Karamollaoğlu ile görüşecek

Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı'nın taraflarıyla bir araya gelen Temel Karamollaoğlu, önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de görüşme yapacak.

14 Ekim 2021 Perşembe 14:58
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temel Karamollaoğlu ile görüşecek

Türkiye 2023 yılında yapılması planlanan seçimleri beklerken, siyasi partiler de hazırlıklarını sürdürüyor.

Hazırlıklar devam ederken, hangi partiler arasında ittifak kurulup kurulmayacağı belirsizliği de sürüyor.

Saadet Partisi de Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu önderliğinde, son yıllarda CHP, İyi Parti ve HDP ile oldukça yakın ilişkiler içerisine girip; bu 3 parti arasında kurulan ittifaktaki yerini almıştı

Karamollaoğlu'nun politikaları, Saadet Partisi tabanını ikiye bölerken konuyla ilgili önemli gelişmeler de yaşanıyor.

Hatırlanacağı üzere Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz günlerde “Millet İttifakı içerisinde misiniz?” sorusuna "Millet İttifakı'nda olmamız şu an söz konusu değil." cevabını vermişti

ERDOĞAN - KARAMOLLAOĞLU ZİRVESİ
Özellikle CHP, Saadet Partisi'ni ittifakta tutmaya çalışırken Beştepe, yeni bir ziyarete hazırlanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Millet İttifakı'ndaki partilerin liderleriyle bir araya gelen ve Saadet Partisi'nin hangi ittifakta yer alacağını açıklamayan Temel Karamollaoğlu,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile önümüzdeki günlerde görüşme gerçekleştirecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.