Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ın memleketi Yozgat'ta sevinç gösterisi

- Eski Başbakanlık Müsteşarı Dr. Fuat Oktay'ın Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev alması memleketi Yozgat'ın Çekerek ilçesinde sevinçle karşılandı

10 Temmuz 2018 Salı 00:29
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ın memleketi Yozgat'ta sevinç gösterisi

YOZGAT (AA) - Eski Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay'ın Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev alması memleketi Yozgat'ın Çekerek ilçesinde sevinçle karşılandı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması ve Oktay'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak kabinede yer alması Çekerek ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Kabinenin açıklanmasından sonra caddeye çıkan Çekerekliler, davul zurna eşliğinde araç konvoyu oluşturup klakson çalarak sevinç gösterisinde bulundu.

Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, Erdoğan'a teşekkür etti.

Bozkurt, "İlçemizin yetiştirdiği, her zaman kendisiyle gurur duyduğumuz, verilen işlerde her zaman çok başarılı olan Sayın Müsteşarımız Fuat Oktay Bey'in Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması bizi gururlandırdı. İlçe olarak çok sevinçliyiz, en kısa zamanda ilçemize bekliyoruz." dedi.

AK Parti Çekerek İlçe Başkanı Üzeyir İnce de Erdoğan'ın Çekerek'in değerli bir evladını kendisine yardımcı olarak seçtiği için bir Çekerekli olarak, AK Parti Çekerek ilçe başkanı olarak gurur duyduklarını belirtti.

İnce, "İnşallah Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay Bey Türk Hava Yollarında, AFAD'da, Başbakanlık Müsteşarlığında gösterdiği başarıyı fazlasıyla göstereceğine inanıyoruz. Tüm Türkiye'nin Yozgat'ın ve Çekerek'in gururu olacak bundan da eminiz, kendisine başarılar diliyoruz." ifadesini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.