Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan şehit asker Özdamar için başsağlığı mesajı

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İstihkam Uzman Onbaşı Yasin Özdamar için başsağlığı mesajı yayımladı.Altun, Twitter'dan paylaştığı mesajında, "Irak'ın...

15 Mayıs 2021 Cumartesi 01:48
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan şehit asker Özdamar için başsağlığı mesajı

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İstihkam Uzman Onbaşı Yasin Özdamar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Altun, Twitter'dan paylaştığı mesajında, "Irak'ın kuzeyinde Pençe-Yıldırım Harekatı'nda terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan kahraman askerimiz İstihkam Uzman Onbaşı Yasin Özdamar'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.