Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Topaloğlu'ndan Kovid-19 aşısı çağrısı:

- "Tüm dünyada etkin aşılama başarılamazsa yıllarca devam edeceği düşünülen bu salgında ya aşı olup korunacağız ya da hastalığa yakalanacağız. Sağlıklı normal yarınlar için aşını ol"

18 Temmuz 2021 Pazar 14:29
Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Topaloğlu'ndan Kovid-19 aşısı çağrısı:

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, vatandaşlara Kovid-19 salgınına karşı aşı olmaları çağrısında bulundu.

Topaloğlu, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, araştırmalar ve verilerin Kovid-19 kaynaklı hastaneye yatış ve ölümlerin aşılanmayanlarda olduğunu çok güçlü şekilde ortaya koyduğuna dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:

"Tüm dünyada etkin aşılama başarılamazsa yıllarca devam edeceği düşünülen bu salgında ya aşı olup korunacağız ya da hastalığa yakalanacağız. Sağlıklı normal yarınlar için aşını ol."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.