Çumra Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyaçlarını karşılama adına çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, belediye ekiplerinin yoğun kış şartlarında...

27 Aralık 2018 Perşembe 16:10
Çumra Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyaçlarını karşılama adına çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.

Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, belediye ekiplerinin yoğun kış şartlarında sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Çumra’da hava şartlarının önümüzdeki hafta boyunca eksilerde ve kar yağışlı olarak devam edeceğinin tahmin edildiğini ifade eden Oğuz, şunları kaydetti:

"Bu durum şehrin bereketi olan hayvanların beslenmesinde sıkıntı oluşacağı anlamına geliyor. Bugün burada belediyemizden gönüllü arkadaşlarımızla sokak hayvanlarının beslenmesini sağlamak amacı ile ağaç dallarına meyve ve kar üzerine buğday ve ekmek serpme çalışması yapıyoruz. Çumra Belediyesi olarak daha önce sokak hayvanları için beslenme noktaları oluşturmuştuk ve bina önlerine ekmek ve buna benzer gıdaların atılabildiği konteynerler koymuştuk. Ekiplerimiz her gün bu noktalarda biriken ekmekleri alıp şehir dışında bulunan beslenme noktalarına götürerek sokak hayvanlarının beslenmelerini sağlıyor. Sokak hayvanları kuşuyla, kedisiyle, köpeğiyle şehrin bereketidir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.