Çumra'da anaokulu inşaatı başladı

KONYA (AA) - Çumra'da yapılacak olan 4 derslikli anaokulunun inşaatına başlandı.Meydan Mahallesi'ndeki okulun inşaat alanında incelemelerde bulunan Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, mahalledeki nüfus yoğunluğundan dolayı yeni bir...

20 Kasım 2018 Salı 10:18
Çumra'da anaokulu inşaatı başladı

KONYA (AA) - Çumra'da yapılacak olan 4 derslikli anaokulunun inşaatına başlandı.

Meydan Mahallesi'ndeki okulun inşaat alanında incelemelerde bulunan Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, mahalledeki nüfus yoğunluğundan dolayı yeni bir okul ihtiyacı doğduğunu belirtti.

400 metrekare üzerine yapılacak olan anaokulunun inşaatının başladığını ifade eden Oğuz, şunları kaydetti:

"Bu okul, son 2 yıl içerisinde ilçemize kazandırdığımız 8. okulumuz oluyor. Bu okullarımızdan 4 tanesi tamamlanarak eğitim vermeye başladı. 2 tanesinde sona geldik. Bu okulla birlikte 2 okulun inşaatı devam ediyor. İlçemize kazandırılan tüm okullarımızın arsaları belediyemiz tarafından tahsis edildi. Çocuklarımıza, yeni bir nesle bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.