Çumra'da park ve yeşil alan çalışmaları

KONYA (AA) - Çumra'da park ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren Çumra Belediyesi, "Her Mahalleye Bir Koruluk" projesi kapsamında bir mahalleye daha koruluk kazandırdı.Çumra Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

01 Şubat 2021 Pazartesi 11:06
Çumra'da park ve yeşil alan çalışmaları

KONYA (AA) - Çumra'da park ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren Çumra Belediyesi, "Her Mahalleye Bir Koruluk" projesi kapsamında bir mahalleye daha koruluk kazandırdı.

Çumra Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje kapsamında Alemdar, Okçu ve Büyükaşlama mahallelerinden sonra Seçme Mahallesi'ne de koruluk yapıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, belediye işçileriyle fidan dikti.

Candan, konuya ilişkin, Çumra'ya yeşil bir gelecek bırakma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Seçme Mahallesi'ne kazandırdıkları koruluğun yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda çeşitli fidanlardan oluşacağını, fidan ekimine başlandığını belirten Candan, "Sadece bugünlerimiz için değil, yıllar sonrasına miras kalacak daha yaşanabilir bir Çumra için elimizden geldiğince çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

- Sırçalı Tepesi'nde peyzaj projesi hayata geçecek

Öte yandan Sırçalı mesire alanında örnek bir projeye imza atma aşamasında olduklarını dile getiren Candan; "Sırçalı mesire alanımızı daha da güzelleştirecek, bu güne kadar düzenlenememiş alanlarda ağaçlandırma, peyzaj ve rekreasyon projesi için de 'Bismillah' dedik. İmkanlarımız el verdiğince Çumra genelinde de boş olan her alanı ağaçlandırıyor, parklarımızda ve refüjlerimizi de yoğun bir şekilde ağaçlandırıyoruz." diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
ÇumraÇumra Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.