CÜ'ye fotomatik yerleştirildi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi kampüsüne fotoğraf çıktısı alınmak üzere bilgisayar tabanlı 2 fotomatik cihazı yerleştirildi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrencilerin ihtiyaç hissedebilecekleri her türlü imkanı...

06 Kasım 2018 Salı 13:47
CÜ'ye fotomatik yerleştirildi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi kampüsüne fotoğraf çıktısı alınmak üzere bilgisayar tabanlı 2 fotomatik cihazı yerleştirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrencilerin ihtiyaç hissedebilecekleri her türlü imkanı seferber eden Cumhuriyet Üniversitesi, öğrencilerine bir imkan daha sundu.

Bu kapsamda merkezi yemekhane ve kütüphaneye fotomatik yerleştirildi.

Fotomatikte çekilen biyometrik fotoğraflar, standartlara uygun olup sürü belgesi, yeni kimlik, pasaport, schengen vizesi, Amerika vizesi alımlarında da kullanılabiliyor.

Çok amaçlı kullanıma uygun ve uluslararası standartlara göre hazırlanan fotoğraflar, 30 saniye gibi bir sürede çekilerek kullanıcıya teslim ediliyor ve çekilen fotoğraflar Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uyumlu olarak hiçbir veriyi kaydetmiyor.

Kullanıcıların talep etmesi durumunda kişisel fotoğrafları e-posta adreslerine elektronik olarak gönderilebiliyor ve bluetooth ile de kolayca cihaza aktarılabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
FotomatikKampüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.