CW Enerji, Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı'nda ürünlerini sergiledi

ANTALYA (AA) - CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Solarex'te Ar-Ge çalışmaları kapsamında geliştirdikleri yenilikçi ürünlerini sergilediklerini...

12 Nisan 2022 Salı 13:27
CW Enerji, Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı'nda ürünlerini sergiledi

ANTALYA (AA) - CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Solarex'te Ar-Ge çalışmaları kapsamında geliştirdikleri yenilikçi ürünlerini sergilediklerini bildirdi.

Sarvan, yaptığı açıklamada, 7-9 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen fuarda, firma olarak yer aldıklarını ve ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirtti.

Fuarda güneş enerjisi sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmalarla bir araya geldiklerini aktaran Sarvan, "Güneş enerji sistemlerinin öncü firması olarak bu tür organizasyonlara büyük önem veriyoruz. Fuarlar aracılığıyla hem mevcut hem de son teknoloji ile ürettiğimiz yeni ürünlerimizi sektör temsilcileriyle buluşturuyoruz. Ziyaretçiler, ürünlerimizi yakından görme imkanı bulurken, detaylı bilgi sahibi de oluyorlar."

Sarvan, fuarda ikili iş görüşmeleri sonucunda verimli iş birliklerine imza attıklarını da kaydetti.

Sektörün gelişimine katkı sağlayacak her organizasyonda yer alacaklarını belirten Sarvan, kendilerini sürekli geliştirmeye ve yeni teknolojileri bünyelerine katmaya devam ettiklerini bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.