Demokrat Parti, Beypazarı'nda kongre hazırlıklarına başladı

ANKARA (AA) - Demokrat Parti (DP) Ankara İl Başkanı Selami Genel, Beypazarı ilçesinde kongre hazırlıklarına başladıklarını bildirdi.Genel, Beypazarı İlçe Başkanı Hüseyin Atak'ın ölümüyle boşalan İlçe Başkanlığı için kongreye...

01 Mart 2021 Pazartesi 14:06
Demokrat Parti, Beypazarı'nda kongre hazırlıklarına başladı

ANKARA (AA) - Demokrat Parti (DP) Ankara İl Başkanı Selami Genel, Beypazarı ilçesinde kongre hazırlıklarına başladıklarını bildirdi.

Genel, Beypazarı İlçe Başkanı Hüseyin Atak'ın ölümüyle boşalan İlçe Başkanlığı için kongreye gideceklerini söyledi.

İlçede üye kayıtlarının yapılmasının akabinde kongreye gideceklerini aktaran Genel, "Beypazarı bilindiği gibi eskiden Adalet Partisi'nin kalesi konumundaydı. Bu kalede yeniden bir araya gelerek, DP'nin her alanda temsilini sağlamaya çalışacağız. 16 Mart'ta kongreye gideceğiz." dedi.

Genel, kongrenin ardından belirlenen yeni ilçe başkanı ve yönetim kurulunun herkesin gönlüne girmeye, dokunmaya çalışacaklarını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
KongreDemokrat Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.