Denizi ilk kez gördüler

AKSARAY (AA) - Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde yürütülen "Tuz Gölü Çevresinde Mesleki Eğitim ve Sosyal Yaşamı Geliştirme" projesi kapsamında öğrenciler Antalya'ya giderek ilk kez denizi gördü.Eskil...

29 Kasım 2018 Perşembe 12:14
Denizi ilk kez gördüler

AKSARAY (AA) - Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde yürütülen "Tuz Gölü Çevresinde Mesleki Eğitim ve Sosyal Yaşamı Geliştirme" projesi kapsamında öğrenciler Antalya'ya giderek ilk kez denizi gördü.

Eskil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Kılıçer koordinatörlüğündeki proje kapsamında ilçe merkez ve köylerinde çeşitli spor turnuvalarında dereceye giren öğrenciler 3 gün boyunca 5 yıldızlı otelde konaklayarak tarihi ve doğal güzellikleri görme imkanı buldu.

Öğrenciler, Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası, Kızılkule, Apollon Tapınağı, Antik Tiyatro, Roma Antik Kenti, Manavgat Şelalesi ve Antalya Müzesi'ni gezdi.

Gezinin ardından öğrenciler Aksaray'a döndü.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.