Derebucak'ta etkili kar yağışı

KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde, etkili olan kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkiliyor. İlçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kaymakamlık tarafından eğitime iki gün ara verilen ilçede kar kalınlığı 15 santimetreyi...

02 Ocak 2019 Çarşamba 15:34
Derebucak'ta etkili kar yağışı

KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde, etkili olan kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkiliyor.

İlçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kaymakamlık tarafından eğitime iki gün ara verilen ilçede kar kalınlığı 15 santimetreyi geçti.

Yüksek kesimlerde kar kalınlığının daha fazla olduğu ilçede, karla mücadele ekipleri de yolları ulaşıma açık tutmak için aralıksız çalışıyor.

Kara yolları ekiplerinin Beyşehir-Derebucak arasının yanı sıra Beyşehir-Huğlu arasında da karla mücadele çalışmalarını sürdürdüğü, belirtilen güzergahlarda yolların trafiğe açık olduğu bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.