Derebucak'ta öğretmenlere trafik eğitimi verildi

KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde görev yapan öğretmenlere trafik eğitim semineri verildi.İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan 100 günlük Trafik Eylem Planı çerçevesinde Derebucak'ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

12 Eylül 2018 Çarşamba 11:13
Derebucak'ta öğretmenlere trafik eğitimi verildi

KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde görev yapan öğretmenlere trafik eğitim semineri verildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan 100 günlük Trafik Eylem Planı çerçevesinde Derebucak'ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda çalışan öğretmenlere trafik eğitimi verildi.

Derebucak İlçe Emniyet Amirliği bünyesinde görevli trafik polisleri tarafından verilen görsel destekli seminerde, eğitimde trafiğin tanımı, trafikte insanların oynadığı roller, trafik güvenliğinin önemi, trafik güvenliğinde temel davranış şekilleri ile trafik kazalarının azaltılması, emniyet kemeri kullanım alışkanlığının kazandırılması ve aşırı hız konuları ile seminer kapsamında belirlenen diğer trafik konularında eğitim verildi.

İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Yusuf Karabacak'ın da nezaret ettiği eğitim seminerinde, trafik görevlileri katılımcılardan gelen soruları da cevaplandırdı.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.